-

Jag är sjuk.


Lill-lördag

God kväll! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Framåt eftermiddagen blev det riktigt fint väder och när jag gick från bussen kvittrade fåglarna - det gjorde fortsättningen på min dag. Kvällen har jag spenderat på Hotel Nissastigen. Det var två tjejer som hade ordnat med modevisning, väldigt trevligt måste jag säga.

Imorgon ska jag till skolan och sen efter det ska jag klippa mig. Förhoppningsvis blir det lite träning på kvällen med. (Det är bara 8 veckor kvar tills vi åker till Kreta!!)



En bild jag tog på modevisningen på Isabell.


Måndag


Fick en fin blomma av mamma. Det är sådant som förgyller vardagen.

Annars har det inte hänt så mycket som är värt att skriva om idag. Jag missade bussen när jag var påväg hem och då gick jag till Konsum för att köpa lite tröst-godis. Tror ni inte att jag fick springa tillbaka till busshållsplatsen sen för att inte missa nästa buss också? Inte riktigt min dag idag helt enkelt.

Igårkväll anmälde jag mig till tre dagar, en konferens över påskhelgen. Det ska bli så fruktansvärt roligt! Jag, Julia och Emelie ska dit sen kommer troligtvis de andra tjejerna på kvällarna. Skärtorsdagen - Påskdagen. Det kommer bli party rakt igenom. Det är ingen dålig grej vi har att fira eller vad säger ni?


Mighty to save

Egentligen gillar jag inte när det inte blir som man tänkt sig men gårdagen gillade jag starkt.
Istället för hemmakväll blev det parken.
Calle Kristiansson spelade, han var väl inte sådär jättebra men kul hade jag iallafall.

Nej hörni nu ska snart dra täcket över huvudet och få mig en god natts sömn.


-
So take me as you find me
All my fears and failures
Fill my life again

I give my life to follow
Everything i believe in
Now i surrender
-


Lördag

Äntligen helg! Jag vaknade hyffsat tidigt och har hunnit slänga i mig lite frukost samt räkna endel tal i matteboken. Jag tänkte att jag skulle beta av lite skolarbeten och annat tjafs nu under dagen. Framåt kvällen har jag inga direkta planer. Gisleparken? Hemmakväll? Som jag känner mig just nu blir det nog faktiskt en mysig kväll i soffan. Jag börjar känna mig gammal...

Nej nu ska jag ta till vara på dagen.
Vi hörs.


Nervös

Känner att det här är en väldigt konstig kväll. Jag känner mig nervös och jag vet inte varför. Jag känner mig jättekonstig. Jag vill göra något. Jag vill göra något jag egentligen inte vågar...


Bilder

God eftermiddag! Hade skrivit ett fint inlägg och så råkade jag komma åt någon helt onödig knapp så nu bjuder jag på lite bilder istället - praktiken på Lilla Aktuellt.






Tisdag

Ska jag vara ärlig tänkte jag lägga ner men när jag fick lite respons för en gångs skull fick jag tillbaka lusten igen. Det är bara det där med tid. Just nu är det mycket kring körkortet, jag vill liksom sätta det! Något annat som jag lägger min tid på är träning. Nu till exempel, ska jag iväg och träna pilates. Jag lovar att snart ska ni få något roligare att läsa om. Håll ut vänner.


Nystart

Dålig stil av mig att bara strunta i bloggen sådär. Jag har velat skriva men så har jag kommit på en sak. Min vardag är verkligen ingenting man vill läsa om. Jag går i skolan, när jag kommer hem äter, tränar och pluggar jag. Så fort det blir helg tar jag med mig mina vänner och åker härifrån. Det betyder att jag inte har tid att blogga när det, för en gångs skull händer någonting.

Men ska vi testa en gång till eller?


RSS 2.0